
AKTUALNE SZKOLENIA
Zapoznaj się z ofertą

SZKOLENIE ONLINE
Znakowanie napojów spirytusowych, wyrobów winiarskich i piwa - wymagania i praktyczne
aspekty stosowania prawa
3 kwietnia 2025r., godz. 9:00 -15:00

SZKOLENIE ONLINE
Dodatki do żywności, aromaty i enzymy – zasady stosowania oraz prawidłowe znakowanie
TRENER: Joanna Gajda-Wyrebek
22 maja 2025r., godz. 9:00 -15:00
SZKOLENIE ONLINE
Prawidłowe znakowanie środków spożywczych
- weryfikacja poprawności etykiet
maj 2025r., godz. 9:00 -15:00

SZKOLENIE ONLINE
Substancje chemiczne o działaniu rakotwórczym, mutagennym lub reprotoksycznym w środowisku pracy – interpretacja nowych przepisów, prawidłowy rejestr prac
maj 2025r., godz. 9:00 -14:00

SZKOLENIE ONLINE
Zarządzanie chemikaliami w przedsiębiorstwie zgodnie z aktualnymi przepisami rozporządzeń REACH i CLP
–
6 czerwca 2025r., godz. 10:00 -15:00

SZKOLENIE ONLINE
Opakowania – nowe unijne wymogi (rozporządzenie PPWR), zrównoważone projekty w praktyce
maj 2025r., godz. 9:00 -15:00

SZKOLENIE ONLINE
Prawo transportowe dla nadawców - aktualności 2025r., analiza przypadków
_
2025r., godz. 10:00 -15:00

SZKOLENIE ONLINE
Opakowania i materiały do kontaktu z żywością
– aktualne regulacje prawne i ich praktyczne zastosowanie
2025r., godz. 10:00 -15:00
SZKOLENIE ONLINE
Łańcuch chłodniczy a jakość i bezpieczeństwo żywności - produkty chłodzone i mrożone, technologie, przechowywanie, transport
wrzesień 2025r., godz. 9:00 -15:00